Ghidul căutătorului de mărțișoare, ediția 2017

Pentru că empatizez cu cei care se simt depășiți de situație neștiind ce cadouri să (mai) facă și care se simt blocați și teleportați pe o planetă din cvadrantul Delta când ajung în fața unor standuri cu mărțișoare sau alte drăgălășenii specific feminine, anul acesta am un cadou de mărțișor fix pentru ei: prezentul ghid menit să ușureze viața tuturor celor cărora le pasă de lucrușoarele pe care urmează să le cumpere pentru femeile din jurul lor.

Scurt raport de la Gaudeamus 2016

...prin care celebrăm debutul în volum propriu al colegilor mei din Secția 14, MAD și Emil Duhnea, și colecția toamnă-iarnă 2016 a cruxienilor.

Cum a fost la Final Frontier V - partea a doua

Am lăsat să treacă mai mult timp după târg până să trec pe hârtie idei și impresii mai în detaliu. Motivul principal a fost acela că, poate în virtutea obișnuinței critice dobândite în cenaclu, aveam tendința să trec în revistă inconvenientele și să uit că, de fapt, tot restul a fost fain frumos. În cenaclu suntem obișnuiți cu stilul ăsta și știm ce să înțelegem dintr-o critică, dar uite că într-un alt context trebuie să-mi reevaluez stilul de apreciere al unor lucruri. Oricum, țineți-vă bine,

Despre atelierele de scriere creativă

Într-un fel de completare la ce vă povesteam zilele trecute despre atelierul Crux, m-am gândit că ar avea sens să clarific niște lucruri din experiența mea cu atelierele astea, mai ales că am auzit, cel puțin în ultimul an, diverse idei și închipuiri pe acest subiect.