Beauty and the Beast, o ocazie ratată

Urmăresc remakeurile Disney din 2010 încoace (chiar de la început, de la Alice) și de fiecare dată am simțit un progres față de filmele originale. Un suflu nou, o perspectivă, imagine sau chiar poveste nouă. Cu fiecare ocazie, am văzut rostul filmelor noi. Beauty and the Beast pare să-și fi dorit același lucru, dar din păcate, nu reușește să ducă până la capăt satisfăcător nici măcar tranziția la CGI.

Logan taie în carne vie, mai adânc ca niciodată

Pentru început, să stabilim un lucru indubitabil și nediscutabil: Patrick Stewart e nemuritor. Orice altceva credeți că vedeți sau auziți – it’s fake news. Ca să tranșăm celelalte aspecte importante ale acestui film, pregătiți-vă totuși batistele. You have been warned.

Wacraft: The Beginning și perspectiva exterioară

Warcraft: The Beginning a fost pentru mine o mare surpriză plăcută. E drept că aveam niște așteptări destul de scăzute, dar oricum, nu mă pot plânge de prea multe.

X-Men față cu Apocalipsa nu se descurcă prea bine

Am văzut și X-Men Apocalypse. Am repetat aceeași figură de la Civil War și anume m-am dus la film ca floricica, fără să știu prea bine nici cum arată afișul, nici cine va fi în film, fără să fi văzut trailerul, etc.

Captain America: Civil War e festinul Marvel suprem

Au trecut patru zile de când am văzut Civil War și ecourile bătăliei încă îmi mai răsună în urechi. Chiar nu glumesc. A fost cea antrenantă desfășurare de forțe supereroice pe care am văzut-o vreodată.